Info

rreac04 bvba [re'ak nul vier]

Uw persoonlijk contact:


Wim Van Osselaer - Zaakvoerder

+32 3 844 23 20

+32 486 088 066

wimvanosselaer@rreac04.be

Favoriete uitspraak: "Happiness is a conscious choice, not an automatic response."

- Mildred Barthel.

 

Vrijblijvende offerte

Een beetje uitleg

Omdat we regelmatig de vraag krijgen waarvoor onze naam staat willen we u gerust de uitleg geven. rreac04, alles met kleine letters geschreven staat voor reactie en architectuur. In 2004 is ons idee bedacht en in 2006 zijn we gestart met de vennootschap. Door onze flexibiliteit, doorzettingsvermogen en vakkennis konden we redelijk snel een vertrouwensband opbouwen met onze klanten. Het verschil maken met andere bedrijven en een persoonlijk contact opbouwen met vele van hen. We komen tenslotte in onze klanten hun paradijs werken.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen altijd eerst kijken voor wij prijs maken want elke situatie is uniek. We werken daarom ook met levend materiaal.

Stuur je naam, adres en vraag vrijblijvend naar info@rreac04.be en wij antwoorden spoedig om een afspraak te maken.

Onze regio


Werkregio weergeven op een grotere kaart

Stuur een bericht

 
 
 

Wanneer het nodig is leggen wij ook uw gazon volledig terug aan. Als we de vraag in het  juiste seizoen krijgen kunnen we zaaien anders leggen we heel het jaar door afhankelijk  van de weersomstandigheden graszoden aan.

 

Wat na de aanleg van graszoden?

Onkruidbestrijding kan op verschillende manieren gebeuren. Afhankelijk van wat erna moet gebeuren passen wij verschillende technieken toe. We kunnen branden, wat snel effect heeft; we kunnen behandelen met een herbicide; we kunnen het manueel verwijderen of een combinatie toepassen voor een langdurig effect. Groenaanslag kunnen wij ook verwijderen, zelfs biologisch zodat uw gras en/of planten er geen nadeel van ondervinden.

Snoeien, toppen en vellen van bomen is een gespecialiseerd beroep. Wij werken daarvoor samen met een trouwe partner Bram Ghyoot, onze boomverzorger. Hij laat  lijken alsof het kinderspel is.

 

Restyled

Onze sterktes


  • Vakkennis
  • Zelfwerkende patroon
  • Creativiteit
  • Naservice
  • Flexibel
  • Persoonlijk
  • Bediening van groot Antwerpen

 

Contact

rreac04 bvba

Pastoor van de Wouwerstraat 41

B-2600 Antwerpen

Tel. +32 3 844 23 20

GSM +32 486 088 066

info@rreac04.be

Btw BE 0884 006 233

BFG-FBEP nr: 15853